Finca Decero Flight Of The Condor Malbec 2019

14,5%. 75 cl.

På lager

69,00 kr.

125,00 kr.

Beskrivelse

Flight of the Condor er Finca Decero’s introduktion til Malbec fra Argentina. Frugten kommer fra yngre stokke, fra deres højtliggende vinmarker i Mendoza. Næsen er domineret af brombær, hindbær, sorte blommer og chokolade. I munden har vinen en flot balance mellem frugtsukker, syre og alkohol. Det giver vinen en spændende og generøs smagsoplevelse til små penge.

Kvalitet og bæredygtighed i fokus

Finca Decero er et unikt familiedrevet vinprojekt, der befinder sig i 1.050 meters højde i det lille kvalitetsområde Agrelo, som er en underregion af Mendoza. 

Navnet hentyder til vineriets begyndelse, hvor ejerne startede helt fra bunden efter opdagelsen af de parceller, der i dag kendes som ”Remolinos vinmarkerne” - decero betyder nemlig ”nul”, og i overført betydning kan man altså siges at starte fra bunden, eller ”from scratch” som de selv oversætter det til. 

I dag er Remolinos vinmarken anerkendt som en af de bedste kilder til Malbec, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Cabernet Franc og Tannat. Druerne i Mendoza bliver brugt til produktionen af Finca Decero. 

Hos Decero er kvalitet og bæredygtighed i højsædet lige fra arbejdet i vinmarkerne til det endelige produkt er klar til at blive nydt ved bordet. Af samme grund har vineriet siden sin spæde begyndelse høstet stor anerkendelse i den internationale vinpresse, bl.a. med følgende anmeldelser: 

  • #34 Top 100 Wines of the World - Wine Spectator 2017 
  • #2 Top Value Malbec of the New World - Wine Spectator 2019 
  • #1 Best Value Cabernet Sauvignon of the New World - Wine Spectator 2019 

Læs mindre
Specifikationer
Varedeklaration