På lager
319,00 kr.
Lavet af Parellada og Ugni Blanc druer ved hjælp af en dobbelt destillationsproces. Brændevinen lagres derefter på udvalgte egetræsfade. Ny eg bruges i løbet af det første år, før brændevinen overføres til ældre fade for at undgå overdreven aromatisk indflydelse fra det nye træ.
Igangsat af Arnau de Vilanova i 1200 –tallet er destilleringen af brandyen i denne flaskes hemmelighed: dobbelt destillation. I løbet af 1960'erne begyndte Miguel A. Torres at plante fremmed sorter i hans vinmarker. Symbol på både ældgammel tradition og innovation. Torres 20 var blandt de første brandies i spansk marked for at bruge franske sorter i sin produktion. Det kombinerede Ugni Blanc med de lyse, frugtagtige vine af Parellada -sorten, dyrket på høje skråninger i Upper Penedès. Basisvinene gennemgår dobbelt destillation i traditionelle kobbergryder for at producere ren og aromatisk vin spiritus.
Læs mindre